Corona Regulativ Medlemmer

Her vil vi opdatere Corona Regulativ for vores medlemmer

Senioridrætten er som alle andre også underlagt restriktioner og regler - derfor dette regulativ, så du som medlem af  Senioridrætten kan orientere dig i vores retningslinjer.

Alle bør herudover følge de generelle retningslinjer

 

Vi beder om alle bruger deres sunde fornuft og følger reglerne

Vi har fået lov til at åbne op og nyde vores fritidsaktiviteter under nogle ordnede forhold. Retningslinjer og regler er til for at vi fortsat kan holde åbent og gøre vores bedste for, at mindske risikoen for at sprede smitte.

Uanset hvor gode vi er til at overholde alle regler, vil vi gøre opmærksom på, at risikoen for at smitte er større under fysisk aktivitet - Er man udsat, har tæt familie som er udsatte eller generelt er nervøs for at blive smittet, fraråder vi at man deltager i holdaktiviteter.

 

Sammen holder vi Senioridrætten åben og godt kørende - så Corona-fri som muligt.

 

4 kvm pr. person

Som udgangspunkt har sport og fritidsaktiviteter et krav om 4 kvm plads pr. person i lokaler, hvor der udøves sport eller anden fysisk aktivitet. 

Kram og kys forbudt

Selvom man ses hver dag  eller kører i samme bil til træning, vil fysisk kontakt (fx ved ankomst) ikke være tilladt i hallen. Der er ligeledes opfordret til så lidt kontakt som muligt mellem vores instruktører og gymnaster, samt aktiviteter med tæt fysisk kontakt er udelukket til gymnastik.

 

Bliv hjemme 

Alle medlemmer bør være ekstra opmærksomme på deres helbred - Udviser man symptomer (milde som svære), bør man blive hjemme. Hellere gå glip af en træning end risikere at smitte sine holdkammerater eller instruktører.

Vi forbeholder os retten til at afvise medlemmer i døren, hvis de udviser symptomer inden/under træning - Sløvhed, feber, stærk/gentagne hosten osv.

Til hvert hold vil der være en håndsprit tilgængelig som bruges før og efter træningen. Medbring gerne egen håndsprit, som kan bruges mellem aktiviteter.